Четвер
25.04.2024
16:13
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ПШБФ села Дорогобуж
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2016 » Грудень » 20 » Презентація нової послуги Центру обслуговування громадян електронною інформацією
17:51
Презентація нової послуги Центру обслуговування громадян електронною інформацією

Презентація нової послуги Центру обслуговування громадян електронною інформацією у публічно-шкільній бібліотеці с. Дорогобуж

     Проект, що діє з квітня 2016 року у ПШБФ с. Дорогобуж передбачає побудову нової моделі надання послуг бібліотекою, розширення переліку послуг з організації дозвілля населення з використанням новітніх технологій, створення на базі бібліотеки Центру обслуговування громадян електронною інформацією, основним завданням якого є задоволення потреб громадян у публічній інформації, забезпечення їх доступу до державних та регіональних електронних інформаційних ресурсів, надання консультативних послуг з питань електронного оформлення звернень до органів державної влади.

   У центрі користувачі навчаються основам комп’ютерної грамотності, роботи в Інтернеті, роботі з публічною інформацією. Для них надано доступ до державних та регіональних електронних інформаційних ресурсів, до соціально значущої інформації (пенсійне забезпечення, соціальні пільги, пошук роботи тощо), до інформації про електронні адміністративні послуги, до електронних сервісів для розвитку громадянського суспільства. 

   20 грудня у ПШБФ с. Дорогобуж відбулась презентація ресурсів  «Публічна кадастрова карта України».

   Продемонстрована публічна кадастрова карта, доступ до якої встановлюватиметься через мережу Інтернет, забезпечує просту  та зручну систему пошуку, дозволяє швидко отримати інформацію про межі земельної ділянки, її кадастровий номер, площу, код цільового призначення.

   Також публічна кадастрова карта містить функцію зворотного зв’язку, завдяки якій власники та користувачі земельних ділянок мають можливість направити запит у територіальний підрозділ Держземагентства України засобом електронного зв’язку, без особистого відвідування підрозділу.

   Цей інструмент дає можливість виявити помилки та неточності на публічній кадастровій карті та зменшити черги в територіальних підрозділах земельних ресурсів.

 

Переглядів: 592 | Додав: Bibl_ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту