П`ятниця
19.04.2024
18:26
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ПШБФ села Дорогобуж
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2017 » Лютий » 15 » “Захист професії”.
11:18
“Захист професії”.

       Днями для нашого майбутнього покоління, які стоять на роздоріжжі вибору професії, бібліотекар села Дорогобуж Марія Блищик провела виховний захід “Захист професії”.

         Мета заходу слугувало виховання любові до праці, розвитку у дітей розумових та творчих здібностей, умінь, навичок з метою орієнтації їх на свідомий вибір майбутньої професії, задовольнити потреби старшокласників у професійному та суспільному самовизначенні.

        З учнями було проведено бесіду стосовно вибору професії, зокрема: які фактори впливають на вибір професійного шляху, які потрібно кроки зробити для вибору професії і яких типових помилок абітурієнтів слід уникати під час такого важливого етапу життя.

     Даний захід був дуже важливим для старшокласників, адже більшість учнів все ще не обрали свою професію, навчальний заклад, в якому хочуть навчатись. Учні розповіли, як вони уявляють процес роботи кожної з обраних професій, які нюанси можуть виникати в процесі роботи і привели приклади, як вони вирішуватимуть поставлені завдання. З розповідей учнів чітко видно, що вони точно знають, чим хочуть займатися в житті, що вони добре проінформовані про дані професії.

     Решта учнів уважно прослухали інформацію, взяли участь в опитуванні. Старшокласникам були роздані інформаційні буклети: «Яка професія підійде вам найкраще?» про темперамент особистості та два тести – типи професій та тест на виявлення здібностей та схильностей.

     Учні були вдячні за проведений захід, адже це інформація, яка зараз цікавить їх чи не найбільше. Щоб мати змогу правильно орієнтуватися в просторі вибору професій, треба мати об'єктивну і своєчасну інформацію про цей простір.

 

Переглядів: 606 | Додав: Bibl_ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Архів записів

Друзі сайту