П`ятниця
19.04.2024
12:20
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ПШБФ села Дорогобуж
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2016 » Березень » 12 » Свято весни і жінок
10:44
Свято весни і жінок

Свято весни і жінок

8 березня в приміщенні клубної установи с. Дорогобуж, спільно з бібліотекарем публічно – шкільної бібліотеки – філіалу с. Дорогобуж Марією Блищик, відбувся святковий концерт, приурочений до Міжнародного жіночого дня 8- мого Березня.

Як ніколи зал був заповнений глядачами. Велике й безмежне, чуйне й турботливе – таким видалося серце святкової програми, яка дарувала щирі слова привітань, сентименти й гумор, пісні і сценки.

Найкращими словами вітань розпочали свято ведучі Штаб Наталія та Блищик Марія. Глядачів вітали аматорський ансамбль «Козачки» (керівник – Войтович Тетяна),  дует «Рідня» - сестри Сойко Орися та Ніколайчук Людмила.

                  

Весняні привітання звучали від Штаб Надії та Хамуйло Богдана, Ніколайчука Андрія та Штаб Дарини. Здивував своїм співом Штаб Микола, виконавши пісню Скрябіна  «Мама».

Глядачі підтанцьовували разом із дівчатами із танцювального колективу «Пролісок», які  подарували прекрасній половині енергійний весняний танець.

       Розвеселили сценкою, із твору Г. Квітки-Основ’яненка «Сватання на Гончарівці»,  Войтович Ольга, Степанчук Святослав та Штаб Богдан, що відповідно виконували ролі головних героїв, а також авторською сценкою «Мамина допомога» - Кузьмич Марія та Бондар Дарина. Надовго запам’ятаються і сварливі баба Параска і баба Палажка у виконанні Войтович Іванни та Машлай Соломії.

                           

     Глядачів полонив своїм співом Власюк Назарій, лауреат Всеукраїнського конкурсу ІІ ступеня «Бурштинові нотки», що присвятив пісню матерям Героїв Небесної Сотні.

     Всіх сподобалася найменша учасниця свята Віка Семенюк, що заспівала пісню найдорожчим людям у нашому житті – нашим матерям.

     Ізюминкою концерту був виступ  Штаб Оксани зі сценкою «Оксанині торги», неймовірно яскравий, жартівливий і веселий номер, який дорогобужці ще довго згадуватимуть  переказуватимуть один одному.

Свято вдалося, адже бурхливі оплески лунали цілий вечір. Дуже хочеться подякувати організаторам даного свята: Войтович Тетяні, Ніколайчук Людмилі та Наталії та Олександру Штабам, побажати їх наснаги,  творчих успіхів при організації наступних заходів, а також гостям свята, які прийшли на концерт і щиро нас підтримували своїми оплесками і посмішками. 

       Весна – це час надії і сподівання, це – радість і впевненість в своїх силах. Отож давайте всі  разом розтопимо лід холодної зими весняними піснями, гарним настроєм і добрим здоров’ям!

 

Переглядів: 713 | Додав: Bibl_ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту